BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Нашенските мекерета легитимират турската партия!

Всички изяви на ДПС-лидерите у нас и в чужбина показват невероятната им наглост, презрение и омраза към България. След като заковаха електората си със заплахата за “нов възродителен процес” и го зазидаха в икономическите си зандани, тия отрепки купиха и циганите, а и доста българи – главно в обеднелия Северозапад. Прибавете няколкостотин нашенци-ибрикчии и гъзолизци, влиянието на Доган в големия бизнес и в прокуратурата, полицията,следствието и съда/какво направиха те при толкова тв-репортажи за купуване на гласове, за водене на агитация на турски език и т.н., и пр.?!/ : ето ви тъжната картина в Родината.


Вече наистина няма друг начин, освен да се прекрати участието на ДПС във властта и икономиката. Иначе загиваме. Всички ние, не държавата/тя вече върви към загиването/.

Не става дума да се изолират турците само защото са турци. Те са граждани на България и имат всички права. Ако са кадърни и честни – нека се реализират. Но не да стават министри и какви ли не още в държавната администрация само защото са от ДПС; не да печелят милиони от обществени поръчки по същата причина; не да ни обясняват колко сме ние нетолерантни!

Виждате какво стана в Кюстендил и Перник например: ДПС има депутати там, въпреки че е получило около процент и половина от гласовете/ и те са купени цигански, там турци няма/.

Свалям шапка на кюстендилския кмет Петър Паунов за патриотичната му реакция, на Валери Симеонов за честната му и открита позиция за проклятието ДПС. Не трябва да ги оставяме сами!

Никога не бива да забравяме огромната историческа вина на БКП/БСП за регистрирането на ДПС като партия през 1990 г. Тогавашните червени шефове Лилов и Луканов натиснаха съда, за да ударят СДС, тъй като иначе турските гласове вкупом щяха да отидат при сините и резултатът от ония избори щеше да е друг. Тогава целият 25-годишен преход нямаше да е сбъркан.

Проучих опита на две други славянски страни Русия и Сърбия. И преди, и сега там турските имена завършват на “-ов” и “ев” – дори в мюсюлманска Босна! Предлагам: от тоя момент и ние да изписваме имената на нашите турци така, както си бяха. Това не е възродителен процес: това е признаване на факта, че тия хора живеят в България, а не в Турция/а който си живее там, забравил е българския или не го говори въобще – да реши чий гражданин ще бъде!/.

И още нещо: нека “парадигнем” фамилиите на нашенците-ибрикчии/те не са еничари – еничарите са взимани като деца и насила са потурчвани – впрочем не знам дали в новите учебници по история този факт не е отпаднал поради “липса на място”/.

Аз започвам от днес. Който иска, да ме последва!

И така, обръщам се председателя на ДПС Лютви Местанов:

– след като обещахте грижа за циганите и те масово гласуваха за вас, макар и срещу парички, какво ще направите, за да имат те работа, децата им да учат, да не живеят в гета, да се интегрират в обществото?

– като начало: отидоха ли ваши люде да укротят циганските битки в Ихтиман и Петрич?

– обръщам се към 15-те кирякстефчовци-водачи на ДПС-листи: как се гледате в огледалото, гьонсурати?

Особено ти, о.р.генерал Симеонов-бей?

Как живееш вече толкова години като турско мекере ти, Йордан Цонев ефенди, дето си завършил богословие?

А ти, Камен Костадинов паша, който май си историк?

Обръщам се към прокуратурата и следствието: абе, къде е Христо Бисероглу?

Засега толкоз.

Чакам отговори!

 

Остави коментар

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked