BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Уличен помияр – в София това звучи гордо!

Фандъкова, какво чакаш – Бойко да ги почне с пушката ли?!

Умрях от яд тая заран, като гледах БиТиВи! Хората в софийския квартал “Малинова долина” – настръхнали, уплашени, бесни от поредното нападение на улични псета срещу човек(изяденият професор едва ли ще оцелее) – и срещу тях един мънкащ нещастник, който бил новият шеф на “Екоравновесие”! (За дебилната рускиня, дето защитаваше уличните псета, въобще не ми се говори, че ще я направя на нищо).

Хората излезли с децата си, говорят за глутници от по 20-30 помияри, които се нахвърлят ката ден срещу живущите наоколо, а тоя мухльо мрънка за некви комисии, некви проверки кои псета били агресивни, некви кастрации(абе те ни хапят, бе глупако, не ни чукат!), некви тъпотии!

Ало, кметицата, къде го намери тоя тупан нещастен? Бил военен – къде, в изтрезвителя ли? Не виждаш ли, че колана не може да си върже, камо ли с помиярите да се справи?!

Ами ти самата? Какво правиш по въпроса? Не ми казвай, че си жена, че си нежна, и не можеш да гледаш как убиват псетата!

Ти, Фандъкова, си кметица на София – “европейската” столица на България. Имаш деца, внуче. Ако ти нахапят внучето, пак ли така мазно ще говориш за “проблема с бездомните кучета”?

Знаеш ли ти, Фандъкова, че преди три години в Букурещ на тамошния ти колега кмет му писна от помиярите, извика ловците и за три дни опушкаха 200 000 помияри! Без да му пука за дружества за защита на животните, за евродирективи(а румънците също са в Евросъюза), хуманности, кастрации и евтанизации! И сега в Букурещ не можеш да видиш помияр!

Какво чакаш ти, Фандъкова, и всичките ти скапани общинари, съветници и вся остальная сволочь? Гадните псета да изядат децата ни?!

Или и ти си в играта за пустите 280 лева – толкова струвало отвеждането на помияр в приюта, дето го приласкавали, ваксинирали, кастрирали и после…пак го връщали там, където са го хванали – за да продължи да напада хора?! (Търтеите от “Екоравновесие” сигурно си мислят: “Ако изловим помиярите, отдека че падат тия 280 левчета на псе?! Що че праим ний тогаз?”)

Мисля че чак дотам не си паднала – изглеждаш свестна жена. Тогава остава другото: и ти, като всички останали чиновници в тая скапана държава, чакаш Бойко да реши проблема! Да излезе с пушката и да ги почне помиярите(той точно това трябваше да стори, като беше кмет, ама нейсе) !

И ако той и тоя проблем го реши – като стотици други – за какво сте му вие всичките: кметове, общинари, министри, шефове на агенции и комисии, депутати и обикновени мошеници?! А?!

Но днес, 30 март 2012-а, петък, аз, който съм един кротък човек и в живота си съм стрелял само три пъти – и то по мишени като войник в Ивайловград – заявявам:

Ако улично псе ухапе – или уплаши – малката ми внучка Лени, грабвам най-близкото дърво и го смазвам от бой! После отивам в оръжейния магазин в Красно село, купувам си пистолет и тръгвам по улиците столични родни мои – с дупките, с мръсотията, с гъчканята – и дето видя помияр, го гръмвам между очите!

30 март 2012 г. 

 

Остави коментар

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked